Isännöintipalvelu Priima Oy

Arvoisa Asunto-Oy Vaikuttaja

Toimimme nykyaikaisilla toimintamalleilla ja -ajatuksilla, avoin kumppanuusajattelu on vankka perustamme. Yrityksen toiminimi on Isännöintipalvelu Priima Oy. Yrityksen koko osakekannan omistavat yrityksessämme työskentelevät pitkänlinjan asiantuntijamme. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Siilinjärvellä. Yrityksen henkilökunnalla on näin myös vankka kokemus kiinteistöalalta, sekä alan tutkintoja monipuolisesti. Kokemusvuosia on jopa 20, kokemusta on tavallisten As Oy:n isännöinnistä, kuin suurienkin liikekiinteistöjen omistajille tuotetuista omistaja- ja manageeraus palveluista. Tällä taustalla uskomme että voimme täyttää toiveenne Teille läheisen kiinteistön hallinto ja -johtamispalveluiden tuottamisesta.

Nykyaikaiset ja ajanhengen mukaiset palvelukonseptimme luovat edellytykset sille, että etenkin isännöitsijät voivat tehokkaammin keskittyä varsinaiseen isännöintitoimintaan, eli kiinteistön suunnitelmalliseen ja määrätietoiseen johtamiseen hallituksen ohjauksessa tai kiinteistölle laaditun tai laadittavan strategian mukaisesti. Yrityksemme panostaa henkilöstön ammattitaidon ylläpitämiseen, sekä tietojärjestelmien ja toimintojen kehittämiseen, että jatkossa pystymme tarjoamaan isännöimillemme yhtiöille entistä tarkemmin kiinteistönne yksilöityjä tarpeita/tavoitteita vastaavat yksilöidyt ja täsmälliset palvelukokonaisuudet, jolloin myös hallinnon kulut on ennakoitavissa. Näemme myös tärkeänä tekijänä osaavan hallituksen ja hallituksella olevan kumppanuusajattelun vahvuutena toiminnassamme, jolloin asiat hoituvat mutkattomasti vaikuttaen samalla kiinteistön arvon säilymiseen/nousemiseen.

Tehokkaiden palveluprosessien ja tietojärjestelmien kehittämiseen suunnattujen panosten avulla haluamme erottua isännöintialalla vastuullisena ja ajanhengen mukaisena toimijana. Isännöintipalvelu Priima Oy toteuttaa kaikki isännöinnin- ja kiinteistö-manageerauksen palvelut kiinteistön koko elinkaaren ajalle vastuullisesti, asiakaskeskeisesti ja tehokkaasti.

Toimiva hallitus yhteistyö on yhteinen etu ja asiat hoituvat mutkattomasti.

Yritys noudattaa tinkimättömästi myös hyvää isännöintitapaa (HIT).

Lisätietoja antaa henkilöstömme, ottakaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse.

Nautinnollisia ja huolettomia asumishetkiä !

Palveluterveisin
Petri Määttä
toimitusjohtaja

Vieritä ylös